Nieuws 

Gepubliceerd op 12-02-2024 om 12:48

21 september 2024 = Demolition Day!

Op zaterdag 21 september 2024 organiseert VERAS de vierde editie van Demolition Day, de open dag van de sloop! Sloopbedrijven verspreid door heel Nederland openen de 'deuren' van hun sloopprojectlocaties voor jou. Kom kijken, ervaren en beleven hoe mooi het sloop- en asbestverwijderingsvak is. 

Lees verder

Gepubliceerd op 15-10-2020 om 13:37

VERAS kijkt terug op geslaagde, zonnige Demolition Day!

Zaterdag 19 september was Demolition Day: dé dag voor een uniek kijkje achter de schermen op zeven slooplocaties in Nederland. Bekijk hier de terugblik op deze geslaagde en zonnige dag!

Lees verder

Gepubliceerd op 22-09-2020 om 11:22

Demolition Day bij Bork: Slooplocatie Alfa College in Hoogeveen

Op Demolition Day stelde Bork de sloop- en revitalisatielocatie bij het Alfa College in Hoogeveen open voor het publiek. Hier wordt circulair gesloopt en vervolgens circulair en duurzaam gebouwd. Bezoekers, jong en oud, konden genieten van live sloopactiviteiten en verschillende demonstraties van onder meer de slooprobot en tapijtstripper. Ook was er veel aandacht voor de opleidings- en doorgroeimogelijkheden in het slopersvak.

Lees verder

Gepubliceerd op 22-09-2020 om 09:07

Demolition Day bij Snellen: circulaire ontmanteling Stadskantoor Roosendaal

Gebr Snellen is voor de Gemeente Roosendaal aan de slag met de circulaire ontmanteling van het stadskantoor. Op Demolition Day kwamen de bezoekers tijdens een rondleiding alles te weten over circulair slopen en wat er gebeurt met alle vrijkomende materialen. 

Lees verder

Gepubliceerd op 21-09-2020 om 16:48

Demolition Day bij Schijf: op de bedrijfslocatie in Uithoorn

Schijf opende op Demolition Day de poorten van haar eigen bedrijfslocatie in Uithoorn. Op het terrein konden bezoekers kennis maken met het slopers- en asbestverwijderingsvak, waren er meerdere demonstraties en kon de jeugd zien, ervaren en beleven hoe leuk slopen en asbest verwijderen is!

Lees verder

Demolition Day 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door: 

    Demarec