Demolition Day en Corona


We kunnen er niet om heen, ook niet op Demolition Day: het coronavirus houdt Nederland in haar greep. Maar, in een tijd waarin veel samenkomsten worden afgelast of verplaatst naar volgend jaar zijn het bestuur van VERAS en de deelnemende bedrijven ervan overtuigd dat Demolition Day op 19 september 2020 wel door kan gaan!  


De sloopaannemers werken tijdens de coronacrisis door op basis van het Protocol Samen veilig doorwerken. Ze zijn gewend aan het toepassen van en het omgaan met alle overheidsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De slooplocaties die je kunt bezoeken op Demolition Day zijn dus coronaproof. Dit betekent dat jij op Demolition Day veilig kennis kunt maken met ons prachtige vak en kunt genieten van de demonstraties en rondleidingen ter plaatse.   


Aanmelden vooraf

Veiligheid en gezondheid staan uiteraard bovenaan. Het is daarom belangrijk dat het niet 'te druk' wordt op een slooplocatie. Om drukte te voorkomen vragen we iedereen om zich vooraf aan te melden. Aanmelden kan vanaf vier weken van tevoren via deze website. Je meldt je dan aan voor een bepaald tijdslot en per tijdslot is een maximaal aantal bezoekers vastgesteld (dit kan verschillen per locatie). Is het tijdslot vol, dan moet je een ander tijdslot kiezen. 

Zo zorgen we ervoor dat Demolition Day voor iedereen leuk en veilig is!

Heb je een vraag?

Demolition Day 2020 is door de coronamaatregelen net iets anders dan in 2018, maar minstens net zo leuk! We kunnen ons voorstellen dat je toch bepaalde vragen hebt. Laat het ons weten via onderstaand formulier en we nemen contact met je op. 

Voor- en achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Stel je vraag
Verzenden
DemolitionDay

Op de hoogte blijven voor Demolition Day 2020?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en jij hoort het als eerste!

DemolitionDay


Demolition Day 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door:

     SAESDemTech BV         Dehaco Demarec